Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 1° и 6°, в София

...
Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 1° и 6°, в София
Коментари Харесай

Посрещаме топла и слънчева Коледа

Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 1° и 6°, в София към 2°. , оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Ще духа слаб, в Северна България - до сдържан, вятър от запад-югозапад.
Атмосферното налягане ще бъде малко по-ниско от средното за месеца и денем ще се задържи съвсем без смяна.
В понеделник ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб, в Северна и Източна България - до сдържан, вятър от запад-югозапад. Дневните температури още ще се покачат и максималните ще бъдат сред 14° и 19°, в София - към 14°.
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до умерен запад-югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 14° и 17°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Дневните температури още ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 12°, на 2000 метра - към 7°. 
И през идващите дни ще се задържи относително топло, в планинските региони - най-вече слънчево, а в равнинната част от страната преди обяд - мъгливо или с ниска слоеста облачност. Ще е съвсем безшумно, в източните региони със слаб до сдържан югозападен вятър. Минималните температури ще са сред 2° и 7°, а оптималните - сред 12° и 17°, по-ниски в местата с трайна мъгла.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР